vrijdag 13 februari 2009

Kaasgaaf (4)

Rode lippen. Witte tanden. Rode kersen. Fantastisch. Doet me denken aan Grace Jones.
Wat dit moet voorstellen? Een duistere parodie op een of andere reclame voor tandpasta?
De jongen die de brommer voor de Tattoo winkel zette kreeg hem niet meer uit. Iemand had eraan zitten knoeien vannacht. Ze hadden geprobeerd hem te jatten. Dat vertelde hij terwijl hij een vriend van hem opbelde voor de gouden tip. Ik wist het namelijk niet. Een doek tegen de uitlaat duwen, dan gaat ie vanzelf uit, kreeg hij te horen.Aan de Ceintuurbaan (Oud-Zuid).
De maskotte aan z'n contactsleuteltje vond ik wel grappig. Zouden brommers en scooters een beschermheilige hebben? Hermes zou een goeie zijn, hij is de god van de handel en van de diefstal en is tevens de boodschapper der goden.
Op de hoek van de Ceintuurbaan en de Servaes Noutsstraat zag ik deze etalage. Zo direct kan het dus ook.
Een pleintje waar druk geplakt wordt.
En dan LASER 3.14, nu op een container.
Aan de overkant een pastoraal landschap met lijpe kabouters, spechten en herten op nummer 253 aan de Ceintuurbaan. Still Christmas?
Door Juice & Los.Info Artwork. Tel: 0628409327. Geen url? En een blik op het interieur van de kabouters.
Bijna aan voorbij gelopen.
In een portiek.KAASGAAF heet hier Kaas. Heel wat slordiger dan de vorige. Hij kan er al een tijdje staan want meestal zijn de rolluiken omhoog als ik er langs fiets.

Sjakoo naast een expornosterretje. Op een nooduitgang of dienstuitgang van Tabitha, het verzorgingstehuis waar de oudjes achter de vensters naar buiten zitten te staren.

1 opmerking:

  1. Kaas gaaf zag ik ook in Groningen, op het terrein van de gesloten suikerfabriek. Al wat langer geleden gemaakt vermoed ik; tekening van een schaaf met KAAAS erbij (3 A's)

    BeantwoordenVerwijderen